Už je to tady! Brzy pro Vás budeme mít nový WHIRLPOOL SET MINI

Jednou z novinek, které jsme si pro Vás na letošní rok připravili, je zcela přepracovaný set přípravků na bezchlorovou úpravu vody ve whirlpoolech a vířivkách. Upravili jsme balení i složení a šíři účinných přípravků tak, aby perfektně odpovídalo použití v malých objemech vysoce zatížené vody. A to vše za nižší cenu!


WHIRPOOL SET MINI

Set přípravků na bezchlorové ošetření vody ve whirlpoolech a vířivkách. Prioritou při tvorbě tohoto setu bylo vhodnější balení a volba účinných látek lépe vyhovujících potřebám malého objemu vysoce zatížené teplé vody při této aplikaci.

Testovací proužky pH/O2/Alkalinita S pomocí testovacích proužků můžete změřit tři nejdůležitější parametry, které určují to, jakým způsobem se voda chová a jak snadno je upravitelná.

pH minus tekutý - Voda ve whirlpoolech a vířivkách má tendenci k rostoucímu pH, které je proto většinou potřeba snižovat. K tomu slouží tento tekutý přípravek, který usnadňuje dávkování do malých objemů vody.

Aquablanc – Kyslíkové tablety mini* - Aktivní kyslík se ve vířivkách používá zejména z toho důvodu, že při jeho reakcích nevznikají nežádoucí produkty, které by rušily nepříjemným, dráždivým pachem. To je jeho nesporná výhoda oproti použití chloru.  TablProto se musí kombinovat s účinkem dalšího přípravku.

Aquablanc – Kyslíkový aktivátor* - Pro aktivaci dezinfekčního účinku kyslíkových tablet a prevenci výskytu řas ve vodě se používá Kyslíkový aktivátor. V synergickém účinku s aktivním kyslíkem z Kyslíkových tablet účinně čistí vodu a chrání ji před růstem nežádoucích mikroorganismů.

Odpěňovač - Vzhledem k tomu, že voda ve whirlpoolech a vířivkách je silně zatížená, stává se často, že se ve vodě hromadí látky, které zvyšují pěnivost vody. Odpěňovač brání tvorbě pěny a sráží pěnu již vzniklou. Jeho aplikace ale neodstraňuje příčinu, pouze maskuje důsledek.

Další přípravky v setu

SPA Super změkčovač – pro účinné snížení tvrdosti vody nebo odstranění minerálních usazenin

SPA Bio Vločkovač – nová receptura přírodního polymeru. Speciálně vyvinutý pro použití ve whirlpoolech a vířivkách.  Při náhodném předávkování nezpůsobí vznik mléčného zákalu, jako tomu je u běžných vločkovačů nebo projiskřovačů. Odstraňuje z vody zákal, mastné látky, kovy a fosfáty. Dodá vodě jiskru a křišťálový lesk.

SPA Rohrreiniger – teplá voda tvoří ideální podmínky pro růst mikroorganismů, které se často chrání proti působení dezinfekčních a čisticích přípravků tvorbou biofilmu (typický šlem v rozvodech). Jejich odstranění tak může být docela oříšek. Pravidelné použití speciálního čističe SPA Rohrreiniger odstraňuje biofilm a usnadňuje celkovou údržbu Vašeho whirlpoolu nebo vířivky.

 

UPOZORNĚNÍ! Produkty označené hvězdičkou jsou biocidní. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informaci o výrobku. Při práci s chemickými produkty vždy dbejte bezpečnostních zásad a ochrany zdraví při práci.