Nové profesionální čističe vhodné pro luxusní ale citlivé materiály - to je Koncept Green!

K produktům CAMENA SPA & CARE mohou naši zákazníci pořídit kvalitní čisticí přípravky řady KONCEPT GREEN.


Řadu Koncept Green tvoří profesionální čističe, vhodné pro každou příležitost, jejichž hlavní výhodou je účinné, ale šetrné složení. Byla vyvinuta tak, aby v bazénových a wellness provozech ale i při běžném použití např. v hotelech splňovala protichůdné požadavky na čisticí sílu a jemný účinek.

Přípravky fungují na bázi přírodních látek — bioalkoholu, organických kyselin a zásad, biotechnologických enzymů a dalších obnovitelných surovin. 
Ekologické a biologicky odbouratelné přípravky se hodí k čištění luxusních citlivých povrchů. Jsou určeny ke každodennímu i jednorázovému úklidu v rámci sanitárního dne.

• KONCEPT GREEN A je alkalický čistič vhodný na odstranění organických nečistot i z povrchů, které jsou citlivé jak na kyselé, tak na zásadité látky.

• KONCEPT GREEN K je mírně kyselý čistič vyrobený na bázi organických kyselin. Snadno a rychle odstraňuje odolné minerální usazeniny.

• KONCEPT GREEN N je vyroben s použitím přírodního jemného alkoholu. Neutrální čistič je vhodný pro šetrné čištění a péči o citlivé povrchy. Lze ho použít i na čištění skla a oken.

• KONCEPT GREEN E je enzymatický přípravek. Likviduje mastné usazeniny a zbytky kosmetiky i na obzvlášť těžko přístupných místech. Odstraňuje zdroje nepříjemných pachů a dlouhodobě brání jejich dalšímu vzniku.

• KONCEPT GREEN EAP je účinný enzymatický čistič s aktivní pěnou. Účinně rozkládá mastné a organické usazeniny i na keramických dlaždicích, čímž obnovuje jejich původní protiskluzové vlastnosti.

Vyzkoušejte čističe nové řady Koncept Green! Šetrně a přitom důkladně vyčistí citlivé luxusní povrchy. Usnadní a zrychlí úklid všech prostorů vašeho provozu.